Priveži svoj voz na kakšno zvezdo

14.90

Poriniti naprej voz svojega življenja, to ni vedno lahko. Življenje postavlja pred nas vsakovrstne izzive, nam hkrati ponuja različne izvire pomoči, včasih pa si na svojo pot sami postavljamo ovire.

Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Elisabeth Lukas

Priveži svoj voz na kakšno zvezdo

Kaj nam v življenju daje moč

Poriniti naprej voz svojega življenja, to ni vedno lahko. Življenje postavlja pred nas vsakovrstne izzive, nam hkrati ponuja različne izvire pomoči, včasih pa si na svojo pot sami postavljamo ovire. Elisabeth Lukas iz svojih življenjskih in terapevtskih izkušenj ve, kako pomembno je,  da »privežemo svoj voz na kakšno zvezdo«. Kdor čuti, kaj ima zanj pravi smisel, kdor si zastavi jasen cilj, ta bo v življenju prišel dlje. Mnogi praktični primeri iz te knjige nam lahko dajo voljo in pogum – ne glede na to, kje smo morda obtičali.

Iz vsebine:  Ko se načrti sesujejo – Krivda in občutki krivde – Bojazni in krize zaupanja – Moč duhovnega – Dobri prijatelji duše.

Dr. Elisabeth Lukas, rojena 1942 na Dunaju, je učenka prof. Viktorja E. Frankla. Kot klinična psihologinja in psihoterapevtka je več let vodila Južnonemški institut za logoterapijo v Fürstenfeldbrucku pri Münchnu. V svetu je znana po svojih predavanjih in knjigah, ki so izšle že v 17 jezikih.

 

Format: 14x20,5 cm 
Število strani: 160 strani 
Vezava: mehka vezava 

Dodatne informacije

Avtor

Elisabeth Lukas

Letnica

2013

Zbirka

Logoterapija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Priveži svoj voz na kakšno zvezdo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This