Odpuščanje, križišče življenjskih poti

12.00

Zakaj naj bi morali ljudje prebrati to čudovito knjigo? Da bi jih spomnila na pomembno resnico: če hočejo resnično živeti, se morajo ustaviti. Ta korak je nujno potreben, če hočemo analizirati, rasti, ne pozabiti slabih dejanj in na koncu narediti korak odpuščanja.

Kategoriji: ,

Opis

Rino Ventriglia

ODPUŠČANJE – KRIŽIŠČE ŽIVLJENJSKIH POTI

Rane in brazgotine, ki jih povzročajo odnosi

Avtor nas v knjigi opominja, da človek v mrzlici življenja, kljub nauku prispodobe o razbiti in z zlatimi nitkami obnovljeni vazi, poškodovanih stvari ne zna več popraviti. Hitrica nas sili, da odstranimo, kar nam škoduje. Sodobni človek to počne brez pomislekov in si tega vsaj na zunaj ne jemlje k srcu. Prek procesa disociacije od čustvenih izkušenj pozablja pretekle dogodke. Zato v resnici ne analizira, ampak kot koščki lave pod pepelom kuha jezo in bolečino. Slednji bosta ob posebnem dražljaju prišli na dan kot strašni in vznemirljivi brezčutni prikazni v stari zapuščeni hiši.

Da bi lahko resnično odpustil, mora človek prenehati s hitenjem in se ustaviti. Ta korak je potreben, da bi lahko čutil, razmišljal in analiziral. Zakaj naj bi morali ljudje prebrati to čudovito knjigo? Da bi jih spomnila na pomembno resnico: če hočejo resnično živeti, se morajo ustaviti. Ta korak je nujno potreben, če hočemo analizirati, rasti, ne pozabiti slabih dejanj in na koncu narediti korak odpuščanja. 

Cena: 12€
Vezava: mehka
Format: 12,5x18,5

   

Dodatne informacije

Letnica

2022

Zbirka

Izven zbirk

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odpuščanje, križišče življenjskih poti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest