Vzgoja za ljubezen

8.00

Na teh nekaj straneh nam avtorja osvetljujeta občutljivo in težavno temo vzgoje, z željo, da bo to spodbudilo bralce k iskanju novih vzgojnih ciljev, ki bi v svoje središče res postavili “človeka”.

Kategoriji: ,

Opis

Maria in Raimondo Scotto

Vzgoja za ljubezen

Spolnost, pot ljubezni in čustvenosti

Govoriti o spolni vzgoji v današnjem družbenem okolju je res velik izziv, predvsem zato, ker na tem področju deluje veliko zunanjih vplivov, zaradi katerih je, kot se nam včasih zdi, delo staršev, ki se trudijo dobro vzgojiti svoje otroke, neučinkovito.

Na teh nekaj straneh nam avtorja osvetljujeta to občutljivo in težavno temo, z željo, da bo to spodbudilo bralce k iskanju novih vzgojnih ciljev, ki bi v svoje središče res postavili “človeka”.

Maria in Raimondo Scotto sta poročena več kot 40 let in imata tri hčere. Raimondo je zdravnik, Maria psihopedagoginja. Že od svoje poroke sta dejavna v gibanju Nove družine, v okviru katerega podpirata in spremljata mnoge pare na njihovi poti v dvoje. Skozi leta sta dobro preučila temo spolnosti in bila zato povabljena kot govornika na nacionalne in med narodne simpozije in si v stiku z mnogovrstnimi vprašanji na to temo, ki so prihajala z vseh koncev sveta, pridobila veliko izkušenj – tudi preko pogovorov in dopisovanja z veliko mladimi posamezniki in pari.

 

Format: 11x28 cm 
Število strani: 88 strani 
Vezava: mehka vezava 

Dodatne informacije

Avtor

Scotto

Letnica

2015

Zbirka

Za družino

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vzgoja za ljubezen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This