Komunikacija v paru

8.00

V knjigi najdemo tudi odgovor na vprašanje, kako ohranjati čarobnost v odnosu.

Kategoriji: ,

Opis

Rino Ventriglia in Rita Della Valle

Komunikacija v paru

Poznavanje drug drugega kot temelj za skupno rast 

»Zgodbo para rada primerjava s potovanjem. Začne se, ko na prvi tir pripelje vlak ljubezni. Odpotujemo z roko v roki in z željo, da bi na končno postajo prispeli “skupaj”. Ob odhodu je nebo jasno in sonce sveti.« S temi besedami avtorja začenjata svojo knjigo in nas v nadaljevanju popeljeta skozi različna obdobja potovanja, skozi led, dež, meglo in nenadne nevihte, z jasnimi in konkretnimi napotki za medsebojno razumevanje. V knjigi najdemo tudi odgovor na vprašanje, kako ohranjati čarobnost v odnosu.

Rino Ventriglia, nevrolog, psihoterapevt, učitelj in supervizor transakcijske analize. Leta 2003 je ustanovil Centro Logos. Je ravnatelj Šole za psihoterapijo v Caserti, ki se usmerja na psihodinamiko in transakcijsko analizo. Predava “Psihologijo odnosov” na Teološki fakulteti v Capui.

Rita Della Valle, ginekologinja, seksologinja, učiteljica Billingsove metode urejanja rojstev. Dolgo let je aktivna na socialnem področju. V zadnjih letih je vodila vrsto simpozijev o spolnosti.

Skupaj sta že vrsto let dejavna v gibanju Nove družine in s še nekaj družinami iz tega gibanja v Loppianu pri Firencah vodita seminarje za pare. Na simpozijih za zaročence, pare in družine sodelujeta kot strokovnjaka za komunikacijo in področje čustev.

 

Format: 11x18 cm 
Število strani: 96 strani 
Vezava: mehka vezava 

Dodatne informacije

Avtor

Ventriglia

Letnica

2015

Zbirka

Za družino

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komunikacija v paru”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest