Akcija!

Edinost

9.90 5.00

Milostna beseda za kristjane, saj povzema zgodovino Boga s človeštvom in njegov načrt, »da bi razkropljene Božje otroke zbral v eno«.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Chiara Lubich

Edinost

uredila Donato Falmi in Florence Gillet

Edinost: sanjska beseda za sodobni svet, ki čuti skrajno potrebo po edinosti, čeprav je izkusil dramatične posledice napačne razlage te besede. Milostna beseda za kristjane, saj povzema zgodovino Boga s človeštvom in njegov načrt, »da bi razkropljene Božje otroke zbral v eno« (Jn 11,52), a prav tako za Cerkve, ki so po stoletjih bojev na novo zahrepenele po vrnitvi v čase, ko smo bili »eno samo srce in ena duša«. Obvezujoča beseda za številne ljudi dobre volje, ki želijo premagati prelome in spopade, ki vznemirjajo naš svet.

Edinost je tudi beseda, ki že sama po sebi označuje karizmo Chiare Lubich, za katero »je tisti, ki usmeri svoje življenje k edinosti, zadel bistvo Božjega srca«. Ker je polna različnih odtenkov, postaja tudi zavzemanje, da bi našli priložnosti in načine za dialog na različnih področjih, tako da imamo pred seboj vesoljno bratstvo in zedinjen svet.

 

Format: 13x20 cm 
Število strani: 134 strani 
Vezava: mehka vezava 

Dodatne informacije

Avtor

Chiara Lubich

Letnica

2015

Zbirka

Dvanajst stebrov

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Edinost”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This