Akcija!

Chiara Luce Badano

5.00

Chiara Luce Badano, ki je pri osemnajstih letih umrla za kostnim rakom, je izjemna priča univerzalne poklicanosti k svetosti, torej poklicanosti vsakega kristjana biti Jezusov učenec.

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Florence Gillet

Chiara Luce Badano

Chiara Luce Badano, ki je pri osemnajstih letih umrla za kostnim rakom, je izjemna priča univerzalne poklicanosti k svetosti, torej poklicanosti vsakega kristjana biti Jezusov učenec. Njena pot je zelo preprosta, podarjena prav vsakemu, in vodi do najvišje vrhovne mistične združitve, torej k vedno večji podobnosti s Kristusom.

Chiara Luce nas vodi po svoji osebni poti, prežeti z globoko izkušnjo skupnosti v cerkvenem gibanju Marijino delo, za katero je značilna duhovnost edinosti. Ukoreninja nas v Božjo besedo, besedo večnega življenja, tega življenja, ki ga je prejela v predokusu med dvema letoma bolezni. Z jasno in živo vero, ki je premaknila veliko prič, nam odpira razsežnosti kakovosti naše vere in njene vsebine.

Po beatifikaciji leta 2010 se sluh svetosti samo še širi, zlasti med mladimi, ki vidijo v njej luč, ki jih vodi po njihovi lastni poti.

 

Format: 11,5x20 cm 
Število strani: 96 strani 
Vezava: mehka vezava 

Dodatne informacije

Letnica

2014

Zbirka

V šoli velikih molilcev

Avtor

Chiara Luce

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Chiara Luce Badano”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This